Žywioksittos rašleva. xDD
+2
PoisonLT
Medutis;*
6 posters
CLOSED :: Laisvalaikis :: Tavo kūryba
Puslapis 1 iš 1
Žywioksittos rašleva. xDD
Taigi, taigi..
Nikės užrašai. Pradžia
Anksčiau maniau, kad gyvenimas nuostabus. Anksčiau naktimis žiūrėjau į dangų ir matydavau ateitį jose. Anksčiau aš buvau maža. Anksčiau aš mylejau gyvenimą ir pasaulį iki tol, kol supratau jog gyvenimas ir pasaulis nemyli manęs. Nuo tada esu kas esu- Nikė. Maištaujanti septyniolikmetė, kuriai niekas nerūpi. Jau trys metai gyvenu sau ir man visiškai nusišikt ant tėvų, kurie nenulipa nuo sprando. Man nusišikt ant brolio Anikso, kuris vaidina tobulą prie tėvų, o kambaryje užsirakinęs siurbia savo kokso dozę ir per visus namus užsileidęs savo metalo gabalus kaifuoja iki išnaktų.man nusišikt ant pasaulio, kuris skendi krizės bangoje. Man nusišikt, kad esu egoistė ir toliau savo nosies nematau, nes man tai patinka. Esu pochuistė, kuriai nusispjaut ant tėvų, ant draugų, ant žmonių, kurie stengiasi man padėti, nes man pagalbos nereikia. Gyvenu sau ir niekas nedrįsta man aiškinti kaip gyventi.
Nikės užrašai. Pradžia
Anksčiau maniau, kad gyvenimas nuostabus. Anksčiau naktimis žiūrėjau į dangų ir matydavau ateitį jose. Anksčiau aš buvau maža. Anksčiau aš mylejau gyvenimą ir pasaulį iki tol, kol supratau jog gyvenimas ir pasaulis nemyli manęs. Nuo tada esu kas esu- Nikė. Maištaujanti septyniolikmetė, kuriai niekas nerūpi. Jau trys metai gyvenu sau ir man visiškai nusišikt ant tėvų, kurie nenulipa nuo sprando. Man nusišikt ant brolio Anikso, kuris vaidina tobulą prie tėvų, o kambaryje užsirakinęs siurbia savo kokso dozę ir per visus namus užsileidęs savo metalo gabalus kaifuoja iki išnaktų.man nusišikt ant pasaulio, kuris skendi krizės bangoje. Man nusišikt, kad esu egoistė ir toliau savo nosies nematau, nes man tai patinka. Esu pochuistė, kuriai nusispjaut ant tėvų, ant draugų, ant žmonių, kurie stengiasi man padėti, nes man pagalbos nereikia. Gyvenu sau ir niekas nedrįsta man aiškinti kaip gyventi.
Medutis;*- Ka tik atėjęs...
- Pranešimų skaičius : 9
Prie mūsų prisijungė : 2010-02-10
Re: Žywioksittos rašleva. xDD
SimaxeLT rašo:Čia tęsinys būs pt
Aš viską skaičiaū
Poison, o kiek mano vertintūm?
Tavo vertinčiau 9/10 Aišku gal tie Nikės užrašai vėliau labiau patiks man xD
as kaip zaxeLT nzn kas toliau bus negali spresti
Lope- 2010 Draugiškiausias
- Pranešimų skaičius : 586
Prie mūsų prisijungė : 2010-03-08
Amžius : 26
Nikės ūžrašūose pagrindas yra apie tai, kaip Nikė būna nūsivylūsi gyvenimū xDD
Kažkokia bšaltakraūjė tipo ta Nikė xD
Kažkokia bšaltakraūjė tipo ta Nikė xD
MafasLT- Ka tik atėjęs...
- Pranešimų skaičius : 9
Prie mūsų prisijungė : 2010-03-30
Amžius : 28
Ji įkėlūs viską kitam fr
Penkias dalis.
Bet kažko man atrodo kad čhe ne jos kūrta..
Nes ji anglų kalbos nemoka, o čia vartoja bylekiek
Ir ji nežino tos Kid cudi ft. david guetta-memories dainos...
Penkias dalis.
Bet kažko man atrodo kad čhe ne jos kūrta..
Nes ji anglų kalbos nemoka, o čia vartoja bylekiek
Ir ji nežino tos Kid cudi ft. david guetta-memories dainos...
Hmm ir seip kjp skaiciau tokiu wysokiu zodziu panaudota..... Nu gal lbj pasistenge
nu nzn man tokia gal nieko bet ......
Lope- 2010 Draugiškiausias
- Pranešimų skaičius : 586
Prie mūsų prisijungė : 2010-03-08
Amžius : 26
CLOSED :: Laisvalaikis :: Tavo kūryba
Puslapis 1 iš 1